Už si toho všimli i ve světě! Diváci v šoku, česká moderátorka se ROZPLAKALA, píše tisk!

Renáta Czadernová ve vysílání neudržela slzy 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. června 2020 9:18 | Aktualizováno: 26. června 2020 16:24

Moderátorka Televizních novin Renáta Czadernová se v přímém přenosu rozplakala. Jako dvojnásobnou maminku ji dojala zpráva o dvouletém chlapci, kterého jeho otčím utýral k smrti. Za emotivní projev si vysloužila podporu od diváků a všimli si toho i v zahraničí.

Czadernová se rozplakala až při čtení následující zprávy, což některé diváky zmátlo, jiným ale došlo, co se stalo. Nakonec to moderátorka i sama přiznala.

"Těsně před vstupem jsem četla zprávu o utýraném dvouletém chlapci. Jako matku mě to velmi dojalo," řekla tn.cz dvojnásobná maminka.

Sama má doma dcery Karolínu (3) a Adélu (1) a lze pochopit, že zpráva o tak brutálním činu spáchaném na dítěti se jí osobně dotkla. I přesto se zachovala jako profesionálka a svou práci odvedla.

Emoce, které neudržela na uzdě, jí navíc nikdo nevyčítá. Naopak, na sociálních sítích se jí dostalo obrovské podpory. Lidé jí podpořili a plně se za ni postavili.

A co víc, nejen v Česku. Video, na němž moderátorka pláče, se dostalo i do zahraničí, a upozornil na něj například slovenský tisk, který zejména podotknul, že Czadernová neudržela slzy, když četla zprávu právě o Slovensku. Některá média navíc dodala, že "diváci z toho byli v šoku". 

Témata: Renáta Czadernová