Renata Czadernová z Novy brečela na obrazovce! K čemu došlo?

Renáta Czadernová ve vysílání neudržela slzy 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 12:12 | Aktualizováno: 25. června 2020 22:02

O emotivní okamžiky na televizních obrazovkách není nouze, a to ani ve zpravodajství. Renata Czadernová z Novy neudržela slzy během vysílání Televizních novin. Co se stalo?

Moderátoři televizních zpravodajských relací by neměli dávat najevo emoce, někdy je ale složité se udržet. Někdo se neubrání smíchu, jiný zase propukne v pláč. To druhé se přihodilo jedné z moderátorek televize Nova.

Renata Czadernová neudržela slzy při vysílání Poledních Televizních novin. Velice ji totiž zasáhla zpráva o soud s mužem, který usmrtil dvouletého chlapce. „Těsně před vstupem jsem četla zprávu o utýraném dvouletém chlapci. Jako matku mě to velmi dojalo,“ vysvětlila webu tn.cz.

Zkušená moderátorka je dvojnásobnou maminkou a shodou okolností se na televizní obrazovky vrátila teprve nedávno po mateřské dovolené. Snad nikdo jí tedy nemohl slabší chvilku vyčítat.

Naopak z článku na webu Novy vyplývá, že televize ocenila, jak Czadernová kritickou situaci zvládla. „Zachovala se jako pravá profesionálka a text i v náročné chvilce dočetla do konce,“ zní přesná formulace.

Témata: Renáta Czadernová