Slunečná dočasně končí! Diváky ale čeká překvapení!

seriál Slunečná 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. června 2020 13:40 | Aktualizováno: 25. června 2020 14:34

Divácky oblíbený seriál Slunečná se tento týden přinejmenším na nějaký čas loučí s televizí. Věrní diváci ale zcela smutnit nemusí, protože je pro ně přichystáno překvapení. V čem přesně spočívá?

Slunečná má mnoho věrných diváků, ale jak to tak u seriálů bývá, o letních prázdninách z obrazovek zmizí a vrátí se až na podzim. Zatím poslední premiérová epizoda bude odvysílána dnes. Jenže televize připravuje pro fanoušky překvapení.

Prima slaví 27. narozeniny a letos si přichystala netradiční dárek. Na svých webových stránkách ve Videopůjčovně umožní divákům sledovat nové epizody v exkluzivní předpremiéře již o dva měsíce dříve než v televizi.

„Byli bychom rádi, kdyby si s námi diváci užili slunečné léto, proto jsme se rozhodli pro netradiční krok a poprvé v naší 27leté historii bude online premiéra o více než dva měsíce předcházet televiznímu vysílání. Seriál Slunečná se stal doslova fenoménem, proto věřím, že fanoušky touto možností potěšíme,“ potvrdil generální ředitel Primy Marek Singer.

Televize se také pochlubila čísly, která se týkají doposud odvysíláních epizod. Průměrně se na Slunečnou dívá přes 1,3 milionu diváků. Vůbec nejsledovanější díl sledovalo 1,6 milionu lidí.

Témata: seriál Slunečná TV Prima seriály tv seriály