Taneční soutěž StarDance: Kdy se vrátí na obrazovky a jaké jí čekají změny?

StarDance 2019

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. června 2020 19:17

Fanoušci televizní taneční soutěže StarDance se musí vyrovnat se zklamáním. Letos se jí nedočkají, a koronavirus s tím nemá nic společného. Vrátí se až příští rok, ale se zásadní změnou.

Desátá řada StarDance je už několik měsíců za námi, pokud jste se ale těšili na letošní řadu jedenáctou, máme pro vás špatné zprávy. Česká televize totiž StarDance pro rok 2020 zrušila.

Co je důvodem není známo, nestalo se to ale poprvé. Soutěž, která je vysílána od roku 2006, měla už několik odmlk. Nevysílala se v letech 2009, 2011, 2014 a 2017.

Další řada, kterou na Kavčích horách připravují na podzim příštího roku, se navíc bude muset bez jednoho klíčového člověka posledních ročníků obejít.

Podle informací webu extra.cz skončil ve veřejnoprávní České televizi dramaturg a šéf projektů zábavy Jan Potměšil. S jeho prací přitom odjakživa panovala spokojenost. Ani zde proto není skutečně známo, co bylo důvodem.

Jinak se ale diváci nemusí bát, že by přišli o výrazné osobnosti, které jsou se soutěží spjaté. Zatímco účastníci se budou logicky teprve vybírat, moderátory večerů zůstanou Marek Eben a Tereza Kostková.

Témata: StarDance