Prostřeno chce Lukáš vyhrát! Neuvěříte, co je ochoten udělat!

Lukáš přišel do Prostřena vyhrát

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. června 2020 9:45 | Aktualizováno: 17. června 2020 15:33

Televizní diváky tento týden v Prostřenu na první pohled zaujal pětadvacetiletý Lukáš, který se chce tvrdě jít za výhrou. Pro ni je ochoten udělat prakticky cokoliv.

Televizní Prostřeno stále láká další a další amatérské kuchaře, někdy jde ale o lidi, kterým jde v první řadě o peněžní výhru. Tento týden můžete sledovat soutěžící z jižních Čech, mezi nimi Lukáše, který nepochybuje o svém triumfu.

Pětadvacetiletý muž žije sám, ale má mnoho přátel, kterým by případnou výhru rád věnoval. Chtěl by totiž „investovat“ do pořádného mejdanu s kamarády. Myslí si, že jeho kuchařské schopnosti jsou dobré, má však připravenou i taktiku pro případ, že by se něco pokazilo.

Lukáš se do Prostřena přihlásil sám, protože se domnívá, že vyhraje levou zadní. Sebevědomí mu tedy rozhodně nechybí. Avšak na jeho cestě k vítězství se přece jen objeví jisté překážky, s nimiž nepočítal.

I když je přesvědčen, že z jeho menu všem spadne čelist, bude se muset vypořádat s tím, že Soňa o den dříve nabídla stejný hlavní chod, jaký má připraven on sám. Jak to zvládne, můžete sledovat na Primě dnes od 17:40.

Témata: Prostřeno