Tragédie ve Slaném: Zesnulému chlapci bylo teprve 7 let! Došlo k selhání?

Ve Slaném havaroval autobus (Foto: Facebook Slaný) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. června 2020 15:50

Ve středočeském Slaném už zapalují svíčky, policie ale dál vyšetřuje, co se včera stalo na autobusovém nádraží. Autobus tam vjel do lidí a jeden z nich, malý chlapec, zemřel. Podle všeho mohlo dojít k selhání.

Jak vás stars24.cz informoval, přímo na autobusovém nádraží ve Slaném došlo v úterý po poledni k mimořádně tragické nehodě, při které zemřelo dítě a dalších několik lidí bylo zraněno. Autobus tu ze zatím neznámých důvodů najel do lidí stojících na zastávce.

Středočeským městem samozřejmě smutná událost otřásla. Popis toho, co se stalo, se objevil na jedné městské facebookové stránce. Podle zde uvedených informací se řidiči linkového autobusu z Kladna údajně zasekl brzdový pedál, a tak strhl řízení na jednu ze zastávek.

Svědci nehody uslyšeli obrovskou ránu, jak autobus zastávku smetl. Přímo v ní prý seděl senior, který utrpěl pouze šok, ovšem za zastávkou stály děti, z nichž jedno bylo velmi vážně zraněno. V tomto případě už nedokázali pomoci ani přivolaní záchranáři.

Podle informací místních při nehodě zemřel teprve sedmiletý chlapeček. Na místě tragédie již v úterý večer spontánně vzniklo pietní místo a objevily se první svíčky. Nehodu dál vyšetřuje policie.

Témata: Nehody autobusů Slaný Dopravní nehody