Poběží ještě ULICE? Nové informace o návratu seriálu na obrazovky!

seriál Ulice 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. června 2020 15:00 | Aktualizováno: 3. června 2020 22:05

Nekonečný seriál Ulice letos přinejmenším na nějaký čas skončil na obrazovkách kvůli koronavirové pandemii, která znemožnila natáčení. To už je znovu v plném proudu, a tak diváky zajímá, kdy se seriál vrátí na obrazovky. Bude to brzy?

Již v polovině května jsme vás informovali o tom, že bude obnoveno natáčení oblíbeného nekonečného seriálu Ulice, který měl vynucenou pauzu kvůli epidemii koronaviru. Diváky ale zcela pochopitelně zajímá jiné datum.

Fanoušci dorážejí na televizi Nova, jelikož chtějí znát termín návratu Ulice na televizní obrazovky. Během karantény jim sice televize nabídla jednu speciální epizodu, která však lidi dostatečně neuspokojila.

„Po té jarní pauze nastane klasická letní vysílací pauza, což znamená jediná, a to že se Ulice vrátí až po ní,“ oznámila dle webu expres.cz kreativní producentka Silvia Klasová. Diváci si tedy podle všeho budou muset ještě téměř tři měsíce počkat.

Zástupkyně televize slíbila nejrůznější bonusy a speciály, je však otázkou, jestli to bude pro fanoušky dostatečná útěcha. „Protože ale budeme od 18. června natáčet celé léto, což už se mnoho let nestalo, budeme vás průběžně informovat o novinkách a budeme se vídat častěji,“ dodala.

Témata: seriál Ulice seriály tv seriály