Pátrání na Mělnicku po miminku: Rodinná známá promluvila!

Policie ČR, ilustrační fotografie

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2020 15:15

Druhým dnem pokračuje v okolí Hořína na Mělnicku za účasti policie pátrání po čtyřměsíčním miminku, které se ztratilo jeho matce. O ženě i otci chlapečka promluvila rodinná známá. Co prozradila?

„Nestarala se. Stávalo se, že jí lidé potkávali opilou s kočárem, všímalo si toho dost okolí, naháněla jí sociálka i policie,“ řekla webu idnes.cz rodinná známá, která se o dítě několik týdnů starala. Matka podle ní chlapce sama odnesla na sociálku s tím, že péči o něj nezvládá.

Úřady se samozřejmě o případ zajímaly. „Dělali jí testy na drogy a prokázali jí v krvi pervitin,“ tvrdí žena, kterou server vyzpovídal. V souvislosti s tím nevěří verzi matky.

„Že by někdo vzal kočárek a utekl, tomu nevěříme. Spíš zfetovaná usnula a zapomněla na něj. Otázka je kdy a kde jej nechala,“ konstatovala známá, která rovněž vysvětlila, proč se dítěte neujal otec.

I ten totiž žije zvláštním životem. „Je to spíše takovej tulák, pobývá někde u kamarádů u Labe. Nejhorší je, že vůbec nevíme, kde Tadeáš dnes může být. Přitom existuje v dnešní době tolik možností, jak situaci vyřešit. I kdyby dítě dala třeba do babyboxu,“ posteskla si.

Témata: Policie ČR děti