Pomsta vévodkyně Meghan královské rodině? Tady jsou podrobnosti!

Meghan Markle 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. května 2020 21:25

Vydání knihy, v němž chce britská vévodkyně Meghan Markle odhalit tajemství královské rodiny a vysvětlit, proč byla její pozice v ní tak těžká, se blíží. Podívejte se, co vše bylo o knize potvrzeno!

Kniha Finding Freedom: Meghan, Harry and the Making of a Modern Royal Family bude hit! Jen málo členů královské rodiny se osobně podílelo na nějakém knižním díle, o to víc když má jít o zpověď samotné vévodkyně.

Meghan sice chce, aby kniha vyšla co nejdříve, protože má jít o její prostředek, jak se bránit údajným pomluvám a lžím, které o ni kolují, datum vydání je ale stále stanoveno na léto. Konkrétně 11 srpna.

Jestli je v plánu český překlad a kdy se ho dočkáme není známo, nepředpokládáme ale, že by si zdejší nakladatelé nechali tento hit ujít!

Excited to announce that #FindingFreedom, a biography written by myself and @CarolynDurand, will be available worldwide in August.For the first time, go beyond the headlines and discover the true story of Prince Harry and Meghan, The Duchess of Sussex.https://t.co/A7B06EMaDa pic.twitter.com/KjGD9DcXaV

— Omid Scobie (@scobie) May 4, 2020

Na internetu se už objevila obálka knihy a celá publikace bude mít 368 stran. Bude tedy patřit k těm objemnějším biografiím. Prodejní cena byla stanovena na 20 liber.

V případě, že bude přeložena pro české příznivce královské rodiny, lze předpokládat, že ji zdejší čtenáři seženou za cenu kolem 500 korun.

Témata: Meghan Markle