Felix Slováček plní zahraniční média: Bizarní fotky, na stará kolena mladá milenka!

Lucie Gelemová a Felix Slováček 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. května 2020 15:59 | Aktualizováno: 25. května 2020 14:16

Felix Slováček se dostal do hledáčku zahraničních médií. Naši sousedé se podívali nejen na to, co dělá v posledních dnech, ale upozornili i na místy "bizarní" fotky, ktero se svou milenkou publikoval.

"Manželku vyměnil za mladší!" Tak hudebníka, skladatele a dirigenta Felixe Slováčka vykreslují některá slovenská média. Server Topky připomněl, že i když nejsou rozvedení, v posledních letech se po jeho boku objevuje namísto manželky o 40 let mladší milenka Lucie Gelemová. 

"Zhruba v roce 2015 vyšlo najevo, že čiperného důchodce ulovila umělkyně Lucie Gelemová. A tak Felix musí na stará kolena držet krok s mladou milenkou. Za zmínku určitě stojí i fotky, které jeho láska zveřejňuje na Instagram. Slováček já na nich jen v plavkách a v bizarních pózách," píše server.

"Slavný Čech si na stará kolena užívá mladou milenku. Jejich bizarní polonahé fotky jsou na webu!" napsal rovněž server a připomněl jeho dnešní oslavu 77. narozenin. 

Magazín Nový čas také uvedl, že Slováček už více než tři roky tvoří pár s mladou výtvarnicí Lucií Gelemovou a vše podle něj nasvědčuje tomu, že dvojici to klape.

"Společně prožívají i období karantény, před koronavirem se ukryli na jihu Čech a trávili dny obklopeni přírodou," všímá si tamní magazín.

Témata: Felix Slováček Lucie Gelemová