Slunečná musí chytit druhý dech? Bude to nuda, další Ordinace nebo Ulice, bojí se lidé!

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. května 2020 10:14

V boji o přízeň diváků nesmíte nikdy polevit, což jistě dobře vědí i tvůrci Slunečné. V táboře fanoušků jsou přesto stále častěji slyšet názory těch, kteří se obávají, že z toho bude další nekonečný seriál.

„Primácký“ seriál Slunečná si své diváky získal prakticky okamžitě, ale již po pár měsících jeho tvůrci zjišťují, že udržet si jejich přízeň není vůbec jednoduché. Rostou především obavy lidí, že z toho nakonec bude další nekonečný seriál, jaké dělá konkurenční Nova.

V diskuzích na sociálních sítě už se množí komentáře typu, že „z toho kouká další nekonečný a snadno předvídatelný seriál“. Přímo zaznívá i srovnání s Ulicí nebo Ordinací v růžové zahradě. „Bude to nuda podřízená tomu, aby to mělo pokračování,“ stojí v jednom z diskuzních příspěvků.

Zaznívají samozřejmě i hlasy těch, kteří chtějí další a další pokračování, a rozhodně jich není málo. Samotní herci ale zatím nepočítají s tím, že by Slunečná byla podobným závazkem jako jiné nekonečné seriály, které mnohdy běží na obrazovkách už 15 let.

„Pokud vím, je v tuhle chvíli stanoven určitý počet dílů, je daný začátek i konec. Jestli to ale tak zůstane, nevím, možná se plán díky diváckému úspěchu změní,“ prozradil nedávno webu denik.cz představitel hlavní mužské role Marek Lambora.

Témata: seriál Slunečná seriály tv seriály