Nahá žena nesla hlavu dcery v ruce, policie zasáhla! Podle sousedů propadla magii!

Nahá žena v ukrajinském Charkově nesla tašku s uříznutou hlavou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2020 14:38 | Aktualizováno: 6. května 2020 22:14

Opravdu šokující případ násilí v rodině vyšetřují policisté poté, co na ulici zadrželi nahou ženu, která měla u sebe uříznutou hlavu vlastní dcery. Sousedé obviněné ženy si už dříve všimli něčeho velice podezřelého.

Otřesný případ vyšetřují od minulého týdne ukrajinští policisté, kteří na ulici zadrželi nahou ženu s igelitovou taškou, v níž byla hlava dívky. Zatím všechno nasvědčuje tomu, že uklízečka Tatiana zavraždila svou vlastní nezletilou dceru.

Obviněná žena už poprvé stanula u soudu, kde byla pro podezření z vraždy poslána do vazby. Při té příležitosti působila zmateně a odmítala prokázat svou identitu. Přítomným novinářům říkala, aby ji nechali na pokoji.

Místní komunitou rodinná tragédie otřásla. „Jezdili jsme spolu na prázdniny a vařili jsme pro sebe navzájem. Tatiana nikdy nevynechala žádnou školní akci. Její dcera byla veselá a pravidelně chodila do školy,“ vypověděl jeden ze sousedů dle webu meaww.com.

Podle jiného z místních může za vším být magie. „Občas k nim do domu přijížděli neznámí lidé. Vím, že Tatiana měla co do činění s magií,“ uvedl. Další lidé z okolí dosvědčili, že obviněná prováděla jakési rituály.

Témata: Vražda krimi Ukrajina