Ulice a karanténa? Tvůrci to schytali, podle diváků si s tématem neporadili!

seriál Ulice

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2020 14:00 | Aktualizováno: 24. dubna 2020 10:50

V seriálu Ulice se rozhodli vzít v potaz aktuální situaci a ukázat, jak postavy žijí v domácí karanténě. Tvůrci to ale od diváky speciální epizody pořádně schytali. S aktuálním tématem si podle lidí vůbec neporadili.

Tvůrci nekonečného seriálu Ulice se nesmířili s tím, že kvůli koronaviru bude přerušeno vysílání, a tak přišli se zajímavým nápadem. Hrdiny se rozhodli postavit před ten samý problém, který momentálně řeší obyčejní lidé, a umístili je do karantény. Jenže podle diváků si s tématem moc dobře neporadili.

„Jako pro skalního fanouška je pro mě ulice v karanténě obrovským zklamáním. Myslím si, že jsem za poslední měsíce vydržel hodně, dokonce i navrátivší Emu s tím mamlasem… Ale aby i Miloš pil pivo a panáky přesně tak, jak mu to nadiktuje Bureš, to už je opravdu hodně i na mě,“ napsal na facebooku jeden z diváků.

S tímto názorem zdaleka nebyl sám. „Jako věrný fanoušek ulice mě tento díl zklamal, nic než připomínka toho, co nyní prožíváme. Nechte raději pauzu bez ulice a až situace dovolí, dávejte klasické díly, tohle byl propadák,“ přisadil si další. 

„Tímto dílem si z nás autoři snad dělají srandu. To si myslí, že jsou lidi tak blbí?“ ptal se nespokojený fanoušek Ulice. „To byla hrůza. To bylo tak přehnaně hrané, až to pěkné nebylo… A děj? Na ten nějak zapomněli,“ naložila tvůrcům jiná divačka.

Témata: seriál Ulice TV Nova