Slunečná skončí? Fanoušci řeší, jestli dopadne jako Ordinace!

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. dubna 2020 13:03 | Aktualizováno: 15. dubna 2020 22:00

Televize kvůli koronaviru mění program, z vysílání už zmizely některé divácky oblíbené seriály, např. Ordinace v růžové zahradě. Čeká podobný osud i oblíbenou Slunečnou? Fanoušci by rádi znali odpověď.

Zásahů do televizního programu kvůli epidemii koronaviru přibývá. Nova minulý týden odvysílala poslední díl Ordinace v růžové zahradě. Podobný osud může brzy potkat i tahák konkurenční Primy, seriál Slunečná. Diváci to pochopitelně řeší na sociálních sítích.

Podle informací divačky Lucy už zbývá jen 7 dílů, které se ještě stihly natočit před vyhlášením karantény. „Pak se bude muset čekat na to, kdy skončí ta karanténa. Kdy přestaneme chodit bez roušek,“ vysvětlila na facebooku.

Jak vás stars24.cz informoval, s natáčením nových epizod se přestalo zhruba před měsícem. Na natáčení nejprve po domluvě s tvůrci nepřišla Veronika Arichteva, která se rozhodla jít příkladem. Nakonec padlo radikální rozhodnutí, což potvrdila Eva Burešová.

„Moji milí! Tak už nám zrušili i natáčení milované Slunečné. Já vím, že jste smutní. Ale je to nesmírně důležité,“ napsala na instagramu v polovině března.

Témata: seriál Slunečná TV Prima televize