UFO existuje a já mám důkazy! tvrdí bývalý vědec Pengatonu

Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. ledna 2018 21:49

Tvrzení, že ve vesmíru nejsme sami a že naši planetu čas od času navštíví mimozemšťané, se na internetu objevují často. Málokdy ale pochází od předních vědců amerického ministerstva obrany.

Luis Elizondo není žádný samozvaný konspirační teoretik. Jedná se o veterána americké rozvědky a dlouholetého zaměstnance ministerstva obrany. Přesto teď prohlásil, že „fenomén UFO je skutečný“. Elizondo tvrdí, že jeho existence je dokázaná a detailně dokumentovaná.

„Chystáme se tyto důkazy také uveřejnit. Ne nějaké roztřesené amatérské fotografie, ale skutečné vládní záznamy,“ dodává někdejší armádní operativec. Elizondo opustil armádu loni v listopadu a nyní pracuje pro soukromou výzkumnou instituci.

Jeho kolega ze stejné instituce, Chris Mellon, byl v minulosti rovněž vysoce postaveným úředníkem amerického ministerstva obrany. Teď vypráví o události z roku 2004, která se odehrála během jeho pobytu na letadlové lodi USS Nimitz. „Celkem šest našich pilotů tehdy pozorovalo zvláštní objekt. Byl bílý, obdélníkový, nějakých 40 stop dlouhý a 12 stop široký“ vypráví Mellon.

„Dvě naše stíhačky F-18 se za ním vydaly. Objekt se proti nim ale náhle otočil způsobem, který odporuje fyzikálním zákonům a během okamžiku byl za nimi“ pokračuje ve fantastickém příběhu. Objekt nakonec zmizel stejně záhadně, jako se objevil.

Instituce teď slibuje, že v blízké době přinese revoluční informace o UFO. Mellon a Elizondo se také hodlají obrátit na své bývalé kolegy z armády a přimět je, aby alespoň některé důkazy odtajnili. Uvidíme, nakolik budou ve své snaze úspěšní.   

Témata: UFO mimozemšťané / ufo Vědci