Peče celá země: Podraz na diváky? Finále dnes neuvidí!

Soutěž Peče celá země

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2020 18:33 | Aktualizováno: 8. března 2020 15:04

Televizní soutěži Peče celá země patřily sobotní večery, dnes ji ale v programu stanice ČT 1 budete hledat marně. Velké finále klání amatérských pekařů neuvidíte. Jak je to možné?

Televizní diváci si už zvykli, že v sobotu běží už pravidelně na obrazovkách kulinářská soutěž Peče celá země, kterou se Česká televize trefila lidem do vkusu. Už po prvních dílech bylo z reakcí jasné, že se lidem nová reality show zalíbila. 

Tento týden si ovšem na televizní moučníky musíme nechat zajít chuť. ČT na to diváky na sociální síti upozorňovala už o minulém víkendu. „Možná už jste to zaslechli. Příští sobotu nás místo pečení čeká udělování filmových cen. Na velké finále Peče celá země se můžete těšit 14. března!“ uvedla televize na facebooku.

V pražském Rudolfinu dnes vyhlásí vítěze cen České filmové a televizní akademie (ČFTA) za loňský rok. Slavnostní ceremoniál předávání Českých lvů pochopitelně vysílá právě Česká televize. 

Tvůrci populárního pořadu o pečení si ovšem pro fanoušky přichystali náhradní program. „Už v sobotu od 19:00 pro vás máme livestream s porotci Peče celá země!“ vzkázali zklamaným divákům, kteří si budou muset na vítěze ještě týden počkat.

Témata: Soutěž Peče celá země