Věrní diváci Ulice se bouří: Scénáristům to nemohou odpustit!

seriál Ulice

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 15:41 | Aktualizováno: 21. února 2020 15:34

Nekonečný seriál Ulice v patnáctém roce vysílání ztrácí dech. Na sociálních sítích se stále častěji bouří jeho věrní diváci, kteří nemohou přijít na jméno především scénáristům. Dokonce zaznívá i volání po ukončení seriálu.

S nekonečným seriálem Ulice v poslední době stále častěji dochází trpělivost i věrným divákům, kteří usedají k obrazovkám každé odpoledne celých patnáct let, co jej Nova vysílá. Zápletky nejnovějších epizod ale lidem evidentně lezou na nervy.

Fanoušci to dávají jasně najevo na facebooku. „Je to už tak nějak trapné! Zamyslete se scénáristé! Nedá se na to poslední dobou vůbec koukat!“ ozvala se Andrea. „Celá tahle dějová linka je vyloženě trapná, už se vzpamatujte, scénáristé,“ přisadila si Jarmila.

Dalším lidem se nelíbí, kam se seriál za dobu svého trvání posunul. „Kdysi byl seriál Ulice na relax, ale nyní? Je na čase to celé uzavřít, asi dochází témata,“ konstatovala Marie. Někteří diváci s ní souhlasí a také volají po ukončení Ulice.

„Paní ‚scénáristka‛ by měla nějak decentně Ulici ukončit dřív, než zdegenerujeme i my, diváci. Mám dojem, že už ji to taky nebaví a začíná jí z toho hrabat,“ nebere si servítky Marta. „Scénáristka by si měla sama nafackovat, dělá z toho takovou slátaninu. Když už by tam mohl být někdo normální, tak tomu ona nasadí korunu,“ dodala Miluše.

Témata: seriál Ulice TV Nova