Norská Výměna manželek přinesla slzy: Děláš ze mě debila!

Výměna manželek tentokrát zavítala i do Norska

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. února 2020 9:25 | Aktualizováno: 13. února 2020 21:32

Výměna manželek se tento týden vydala za hranice, konkrétně až do Skandinávie. Z Teplic tam dorazila Markéta a v nové rodině se rozhodně nenudila. Čím jí náhradní manžel Vlasta rozbrečel?

Středeční Výměna manželek slibovala zajímavou podívanou už jen z toho důvodu, že se do ní přihlásila rodina žijící v Norsku. Tam na deset dní vystřídala u čtyřiačtyřicetiletého Vlasty a malého Melichara jeho manželku Vendulu osmadvacetiletá Markéta ze severočeských Teplic a zažila tak trochu střet s jinou kulturou.

Ukázalo se to třeba po večírku s krajany, kdy si na nového manžela postěžovala. „My s Tomášem vůbec nepijeme, ani alkohol doma nemáme. My takhle dlouho nikdy nespíme, prostě Tomáš vstane a udělá jídlo,“ vysvětlovala poté, co na party norské rodině vyčetla, že je její dítě rozmazlené. Jeho otec s tím však nesouhlasil.

Vlasta naopak Markétě naložil, když měla ke guláši uvařit těstoviny. Ona je ale rozvařila a dokonce připálila. „Dala jsi tam málo vody,“ vytkl jí, načež se rozbrečela. Tvrdila ale, že zelené těstoviny pustily něco, co vodu zahustilo.

„Nevím, co mu vadilo na těch těstovinách, když vařím pro Tomáše, tak je spokojenej. Jasně jsem mu řekla, že to neumím a že vařit budeme společně, ale musel do práce. Nesnáším, když ze mě někdo dělá debila. Když chce bejt hnusnej, taky můžu bejt hnusná,“ stěžovala si Markéta.

Ke konci výměny už se snažili vzájemné soužití jen přetrpět. Oba ale došli k jistému poznání. „Radši budu stokrát za noc vstávat k malýmu, než poslouchat Melíška. Rozčiluje mě to jeho odmlouvání,“ řekla si Markéta, která Vlastu donutila přehodnotit názor na opravdovou partnerku.

„Kromě uklízení se starám o všechno. Asi už Vendule nikdy neřeknu nic o úklidu. Jsou důležitější věci, než uklízet třikrát denně, a jsem strašně rád za svou Vendy, život s ní je akčnější. Tady se sice teď uklízelo, ale to bylo všechno,“ konstatoval.

Témata: Výměna manželek TV Nova