Výměna manželek míří do zahraničí: V Norsku dojde i na slzy!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 13:42 | Aktualizováno: 12. února 2020 21:41

Česká Výměna manželek se dnes bude částečně odehrávat v zahraničí. Do rodiny žijící v Norsku přijede náhradní manželka z Teplic. Proč se před novou rodinou rozpláče?

Po minulé epizodě, kde hrál důležitou roli alkohol, se bude nový díl Výměny manželek bude točit kolem úklidu. A také zavítáme do zahraničí… Do oblíbené reality show se totiž přihlásila rodina žijící ve Skandinávii.

V Norsku žijí čtyřiačtyřicetiletý Vlasta s manželkou a sedmiletým synem Melicharem. Do pořadu je přihlásila devětadvacetiletá Vendula, která se za svým mužem přestěhovala do ciziny před šesti lety a teď jí vadí, že podle ní nic nedotáhne do konce. On své ženě zase vyčítá, že málo uklízí.

Na deset dní za Vlastou a malým chlapcem vyrazí osmadvacetiletá Markéta, která žije s o rok mladším Tomášem a jeho jedenáctiměsíčním jmenovcem v severočeských Teplicích. V její domácnosti je úklid na první místě, takže se vlastně nemá čeho bát.

Markéta bude z cesty do zahraničí přesto nervózní, aniž by věděla, co ji tam čeká. Náhradnímu manželu se jí podaří rozplakat, protože bude lehce rozčarovaný z toho, že Markéta neumí vůbec vařit. Správně neudělá ani těstoviny. Jak to dopadne?

Témata: Výměna manželek