Diváci Ulice se čílí: Hřebík do rakve, slátanina…!

seriál Ulice 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 14:35 | Aktualizováno: 9. února 2020 15:42

Nekonečný seriál Ulice je stále častěji terčem kritiky i ze strany někdejších věrných diváků, kteří nevynechali jediný díl. Někteří Novu dokonce vyzývají k ukončení jeho vysílání. Jaké argumenty používají?

Vedení televize Nova nemá na začátku roku úplně klidné spaní. Jak vás stars24.cz informoval, Ordinace v růžové zahradě přichází o sledovanost na úkor konkurenční Slunečné. Do toho se stále více ozývají nespokojení diváci nekonečné Ulice. Pokoj si nedali ani tento týden.

Kritika se objevuje třeba na facebookové stránce fanklubu seriálu, kde je téměř 380 tisíc lidí. „Na začátky seriálu vzpomínáme všichni, když teď koukáme na nový díly, kdy scénáristi zatloukají hřebíky do uliční rakve,“ nebere si servítky divačka Káťa.

„Už to ukončete. Začíná to být slátanina. Dřív byla Ulice super,“ přisadila si diskutující Naďa. „Už mi to přijde uměle prodlužované. Nedá se již na to dívat,“ znějí další kritické komentáře. Výzvy k ukončení seriálu nechybí ani na facebooku samotné Novy.

„Zastavte už jeden z těch nekonečných seriálů. Buď Ulici, nebo Ordinaci… Lidé vám chodí na Primu na Slunečnou či Krejzovi… Jestli to takhle budete mít pořád, tak přijdete o čísla… A navíc ty dva seriály už jsou opravdu trapný,“ vzkazuje Míra. 

Témata: seriál Ulice TV Nova