Psychopat Michal hrozil Pavle, že skončí v krvi! Výměna manželek má zajímavou dohru!

Psychopat Michal z Výměny manželek 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 10:20

Už několikrát se stalo, že manželství účast v divácky oblíbené reality show nepřežilo. Zajímavou dohru měla i včerejší epizody Výměny manželek, ve které se činil psychopat Michal, který náhradní manželce sprostě nadával a vyhrožoval násilím.

Výměna manželek tuto středu opět nezklamala. Šestadvacetiletá Pavla zamířila z obce Slabce za stejně starým Michalem a jeho dvěma syny do Vykmanova. Každý, kdo včerejší epizodu viděl, už dobře ví, že do náruče si tihle dva zrovna nepadli. Všechno začalo nevinnou otázkou, jaká je jeho partnerka Terka.

Michal přiznal, že chce být hlavou rodinu a mít vždy poslední slovo. „Dokážeme se kvůli tomu hádat. Vybuchnu a co mě přijde pod ruku, to třeba po ní hodím,“ svěřil se. Pavla reagovala slovy, že má Tereza jeho velký obdiv. „Já bych tě nesnesla, to bych tady raději byla s těmi kluky sama,“ nechala se slyšet.

Situace se vyhrotila po pádu jednoho z chlapců z kola, když je měl otec hlídat. Pavla mu totiž celou situaci vyčetla a řekla mu, ať se začne chovat jako dobrý otec. „Počítej s tím, že to tu budeš teď mít hodně zlý,“ pohrozil jí a do kamery dodal, že teď pozná, co je zač. Začal jí sprostě nadávat, čemuž se ona jen smála.

Druhý den se situaci na chvíli uklidnila, Michal se o děti vzorně staral a přiznal, že na mateřské by rozhodně být nechtěl. Večer ale odešel k sousedům slavit a Pavla se na něj opět zlobila. „Co řešíš pořád? Nes… se do mojí rodiny,“ vzkázal jí a ona se ohradila, ať na ní neřve, že není jeho žena. „To bys skončila brzo tady na zemi v krvi. Anebo skončíš v bazénu,“ přitvrdil dvojnásobný otec.

To už celkem pochopitelně došla Pavle trpělivost. „Jsi psychopat, jdu pryč, bojím se, že mi ublížíš,“ svěřila se a šla si zabalit. „To se nedá ani komentovat, klepou se mi ruce, sbalím si věci a jedu do hotelu, nemůžu se tady ani zamknout, bojím se ho, nevím co by mohl udělat. Ke klukům se choval celý den hezky, ale tohle večerní vystoupení, to jsem neustála,“ vysvětlila.

Pro Michala měla Výměna manželek neblahé důsledky. Tereza ho po návratu z Pavliny domácnosti vypakovala z domu, protože jí měl vyhrožovat s kladivem v ruce. Šestadvacetiletý dělník tak musí nyní řešit rozvod.

Témata: Výměna manželek TV Nova