Konec seriálu Ulice? Nova by měla jednat, hlas lidu hovoří jasně!

seriál Ulice 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2020 14:24 | Aktualizováno: 1. února 2020 17:33

Ulice nemá označení nekonečný seriál jen tak, brzy by o něj ale mohla přijít. Vzkazy diváků i našich čtenářů totiž naznačují, že Nova seriál udržuje při životě uměle. O přízeň obyčejných lidí totiž z mnoha důvodů přichází.

Včera jsme na stars24.cz publikovali článek o negativních recenzích nových dílů Ulice a reakce byla obrovská. Povolané osoby na Nově by měly zvednout ze židlí i komentáře vás, našich čtenářů, kteří jste nekonečný seriál rovněž podrobili zdrcující kritice na facebooku. Začnou v televizi konečně jednat?

Mnozí z našich čtenářů mají jasno, ačkoliv dříve patřili k věrným divákům. „Začátky dobré, zrovna jako Ordinace. Ani jedno už nesleduji. Je to o ničem. Dobří herci raději v seriálu zemřeli nebo se odstěhovali,“ konstatuje Vladimíra. „Už nekoukám, i když jsem koukala od prvního dílu. To už se nedá, co z té pohodové Ulice dokázali udělat,“ míní Jarmila.

Vadí vám také změny v hereckém obsazení. „Slušně řečeno, Ulice šla do kopru. Vraťte staré herce a ne ty trapný puberťáky, kteří neumí hrát a nedá se na ně koukat,“ vzkázala Nově čtenářka Lada. „Co tam není Patricie (Pagáčová) a mění se lidi, tak nekoukám,“ vysvětlila Monika.

Ze všech nejvíc odsoudila Ulici následující divačka. „Je to zvrácený seriál. Učí děti alkoholismu a braní drog, sexu v teenagerském věku, mafii a kriminálním činům. Nic tam není v cajku. Kdysi to bylo pěkné zpestření podvečera. Teď už jsou lepší seriály,“ myslí si Božena.

Témata: seriál Ulice TV Nova