Jsi p**a! Výměna manželek zažije nadávky a výhrůžky násilím!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 10:40

Televizní diváci jsou ve Výměně manželek zvyklí téměř na všechno, přesto jsou pokaždé v šoku, když dojde na něco takového, co uvidí v epizodě, která se bude vysílat tento týden. Nebudou totiž chybět vulgární nadávky ani výhrůžky násilím!

Návrat Výměny manželek na obrazovky zatím rozhodně nezklamal. V akci byla sociálka, řešilo se, co má kdo mezi nohama, a došlo také na polibek s náhradní manželkou. Tento týden dojde spíš na přesný opak toho, co jsme uvedli jako poslední. Mezi jedním z mužů a jeho „novou“ ženou totiž vypukne vyhrocený konflikt. Vezměme to ale pěkně popořádku…

Šestadvacetiletá Pavla žije s o tři roky starším Lukášem a dvěma malými dětmi v obci Slabce. Stěžuje si, že partner je obrovský puntičkář a stále se rozčiluje, hlavně kvůli úklidu. Zážitek z rodiny, do které přijde na 10 dní dělat manželku a maminku, jí ovšem pomůže změnit názor.

Ve Vykmanově vystřídá Terezu u stejně starého Michala a jejich dvou synů. Jeho partnerka je dost žárlivá a moc mu nevěří, navíc jí vadí, že na chlapce, kterým jsou tři, resp. dva roky, moc křičí. Michal nakonec zvedne hlas i na náhradní manželku.

S Pavlou se totiž nejednou pohádají a jedna z hádek vygraduje až do momentu, kdy se dvojnásobná maminka rozbrečí, protože ji Michal bude vyhrožovat a častovat velice vulgárními výrazy. Více se dozvíte v nové epizodě, kterou Nova už tradičně odvysílá ve středu večer.

Témata: Výměna manželek TV Nova