Meghan se VRACÍ DO TELEVIZE! Harryho zastoupí ORLANDO BLOOM!

Křest Archieho Harrison Mountbatten-Windsora

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. ledna 2020 10:00 | Aktualizováno: 23. ledna 2020 10:12

Tak to tu ještě nebylo! Celá královská rodina se stane ústředním jádrem nového seriálu, který připravuje televizní stanice HBO. Ten ale bude dění u britské panovnice a v jejím okolí překvapivě parodovat.

Animovaný seriál The Princ, který vzniká v dílně televize HBO, ukáže všechny přední členy královské rodiny! Chybět nebude jak královna, tak ani Harry s Meghan nebo William Kate. 

Seriál bude satirizovat britskou královskou rodinu z pohledu šestiletého prince George a stojí za ním americký producent Gary Janette, který vytvořil i animovaný sitcom Griffinovi.

The Prince se bude zabývat "strastmi a slastmi života královského dítěte" a sám Janette namluví postavu malého následníka trůnu. Uvedla to zpravodajská stanice Sky News.

‘The Prince’ Animated Comedy Series Satirizing British Royals Ordered By HBO Max From Gary Janetti – Deadline https://t.co/TCmHQ7KFXT

— Gary Janetti (@GaryJanetti) 21. ledna 2020

Na dabingu dalších členů britské královské rodiny se bude podílet tým herců z USA a Británie. Princi Harrymu propůjčí svůj hlas Orlando Bloom, zatímco Meghan namluví Condola Rashadová. Lucy Punchová bude vystupovat jako vévodkyně Kate a Iwan Rheon jako princ William.

Tom Hollander namluví postavu prince Philipa a prince Charlese a Frances De La Tourová bude královna Alžběta II. V seriálu se ale postav z královské rodiny objeví více.

Předpokládá se, že seriál vytěží i z nedávného skandálu, kdy vévodkyně Meghan a princ Harry oznámili ústup do ústraní. Megha se však po dlouhých letech objeví opět na televizních obrazovkách v seriálu, tentokrát si v něm ale nezahraje.

Témata: královská rodina (gbr)