Ostrá Výměna manželek: Řešilo se, co má kdo mezi nohama!

Ve Výměně manželek se tentokrát řešilo, co má kdo mezi nohama

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2020 10:04

Výměna manželek měla tentokrát vyostřený průběh především v jedné z domácností. Míra se v Lokti dostal pod palbu kvůli své lenosti a neochotě pomáhat. Navíc se řešilo, co má mezi nohama.

Jak vás stars24.cz informoval, středeční Výměna manželek opět slibovala strhující podívanou, a to především v domácnosti z Lokte, kde dostal třiapadesátiletý Míra o 23 let mladší „náhradní“ manželku Petra, která byla z domova zvyklá, že jí partner Dominik pomáhá. Ovšem v domácnosti u Míry to vypadalo přesně naopak.

Pohár trpělivosti přetekl v den, kdy si pozval kamarády na zahradní párty. „Já připravila pohoštění, ty se starej o hosty,“ nařídila mu Petra. Míra samozřejmě remcal. „Ve finále sekám trávu, starám se o lidi, uklízím nádobí. Já myslel, že mi Petra pomůže a ne že mě bude s každým talířkem posílat jak malého kluka,“ stěžoval si. „Náhradní“ manželce pak ujely nervy.

„Měl jsi jen odnést talíře do myčky! Já ráno vstanu, udělám snídani, odvezu ti syna do školy a co ty? Jsi rozvalený na gauči, maximálně si uvaříš kafe. Včera jsi poprvé šel do kanceláře pracovat, jinak jsi děsně unavený. V jednu si načepuješ první pivo a Petro, potřebuji zajet pro kluka, Petro sem, Petro tam,“ ztropila mu scénu před kamarády.

Míra kontroval slovy, že jde o zbytečnou debatu, což ale nepomohlo. „Já mám přemýšlet? Víš, jak musí být Lence, když je tu na všechno sama? Měl bys jí sám od sebe pomoct. Třikrát jsem po tobě sbírala po zemi špinavé spodní prádlo. Můj chlap by si nedovolil chodit doma před cizí ženou v županu. Nebyl to zrovna příjemný pohled na to, co máš mezi nohama,“ pokračovala Petra.

„Její mentální kondice není úplně v ideálním stavu,“ prohlásil Míra. Jeho hádka s Petrou se ovšem řešila i během závěrečného setkání obou párů. Z toho vyplynulo, že se oba páry utvrdily v tom, že jsou se svými životy spokojené.

Témata: Výměna manželek