Výměna manželek nenudila: Polibek s náhradní manželkou měl dohru!

Mezi Vlastou a Luckou to ve Výměně manželek zajiskřilo 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. ledna 2020 9:24 | Aktualizováno: 16. ledna 2020 13:11

Včerejší večer patřil na televizních obrazovkách opět Výměně manželek, která tentokrát na jednom z míst proběhla se vším všudy. Došlo totiž i na polibek s náhradní manželkou. Celá záležitost má nakonec zajímavou dohru.

Zatímco minulý týden se ve Výměně manželek končilo na sociálce, tentokrát zaujalo především jiskření mezi sedmapadesátiletým Vlastou z Orlové a jeho náhradní manželkou Lucií, která během natáčení oslavila narozeniny. Logicky nemohla chybět menší oslavička, která se ovšem trochu zvrtla.

Vlasta s Luckou zašli do místní hospůdky, kdy došlo na tanec i polibek. On měl tedy po skončení natáčení své právoplatné manželce Markétě co vysvětlovat.

„Udělal jsem určitě nějaké chyby, že jsem přistoupil na její hru. To mě trochu mrzí. Já se tak nechovám, jak jsem choval za těch deset dní, co tu byla ta druhá manželka. Ani tolik nepiju, nechal jsem se nějak unést,“ kál se v rozhovoru pro televizi Nova.

Nakonec to ale celé hodil na „vyměněnou“ manželku. „Zaprvé ona měla narozeniny a pak mi ještě řekla, že jsem jí ani na uvítanou nedal pusu, že jsem jí jenom podal ruku a dal kytku, tak to mi vyčetla. A pak měla ty narozeniny a ona tu pusu chtěla, tak jsem ji jí dal,“ vysvětlil Vlasta.

Doma podal manželce Markétě uspokojivé vysvětlení, které přijala. „Té jsem to vysvětlil tak, že měla narozeniny, tak jsem jí dal dvě pusy,“ dodal.

Témata: Výměna manželek TV Nova