Výměna manželek se vším všudy? Tanec v hospodě se zvrhne!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2020 19:29

Výměna manželek se v novém kalendářním roce vrátila do televize ve velkém stylu, končilo se na sociálce. Tentokrát to zajiskří mezi "vyměněnými" manželi v hospodě. Na co se můžete ve středu večer těšit?

Jak vás stars24.cz informoval, minulý týden se na televizní obrazovky vrátila populární reality show Výměna manželek. Zítra se mohou diváci těšit na to, jak si temperamentní 37letá Markéta poradí v rodině, kde zábava a hospoda hraje důležitou roli.

Markéta doma v Orlové bojuje s tím, že její o 20 let starší manžel Vlasta je často velmi podrážděný a není tak aktivní, jak by si představovala. On by naopak chtěl, aby si manželka uvědomila, že má doma fajn chlapa. Ve Výměně manželek to ovšem moc nepředvede. 

V místní hospodě totiž bude slavit narozeniny své náhradní manželky Lucky, které je 42 let. Během společného tance dojde na velmi blízký kontakt a Vlasta bude chtít Lucii dokonce i líbat. Jak to dopadne, uvidíte ve středu večer. 

Zajímavostí je, že i manžel Lucie se jmenuje Vlasta, mají spolu dvě nezletilé dcery. Jedna z nich mamince pomáhá téměř se vším. Lucie by si přála, aby v rodině začal více fungovat její partner Vlasta.

Témata: Výměna manželek TV Nova