Slunečná divákům životy sluncem nezalila: Vraťte nám Krejzovi!

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2020 10:15 | Aktualizováno: 12. ledna 2020 14:09

Televize Prima včera večer poprvé vysílala nový seriál Slunečná, který se odehrává na statku. Diváky ovšem moc nepotěšila. Lidé jej hned podrobili srovnání s předchozími výtvory stanice i legendárními českými seriály. Moc dobře to nedopadlo...

Televize Prima včera poprvé zařadila do vysílání premiérový seriál Slunečná, který se odehrává na statku. Hlavní role v něm ztvárňují Eva Burešová a Marek Lambora. Jak se ukázalo hned na úvod, aby si získali srdce diváků, nebudou to mít jednoduché. Facebook stanice totiž zaplnily nelichotivé komentáře.

Jeden z diskutujících nechápal, proč byl první díl „všudypřítomná depka“. „Je 21:22 a ještě ani jednou jsem se nezasmál, neusmál. Místo toho smutek, smrt, zlo, podvod a hádky. Už chápu, proč bylo potřeba obsadit veškerou hvězdnou pěchotu českého filmu, divadla atd. Kdyby ne, lidi vás vypískají,“ píše Marek. 

Další diváci srovnali Slunečnou s předchozími výtvory stanice. „Myslel jsem že (!)ovinu jako Modrý kód nic nepřekoná, ale Prima opět nezklamala...Na to musí být nějaký speciální kurzy, aby profíci hráli jako ochotníci?“ ptá se Radovan. „Na Krejzovi to nemá ani náhodou, to byla pohodička, vtipné, výborné obsazení a teď se budou řešit zase jenom problémy. Máme svých dost, vraťte nám Krejzovi,“ dodala Ludmila.

„Preventivně na seriály nekoukám. Kde jsou seriály jako Chalupáři? Žádné odlehčení, žádná pohoda . Něco podobného vysílá i Barrandov. Proč si mám zatěžovat hlavu problémy jiných lidí? Má snad člověk málo starostí. Čeká, že ho televize pobaví a přinutí ho se zasmát. Ovšem v současnosti? Zřejmě už vymřeli ti, kteří uměli něco pořádného natočit,“ odsoudila nový seriál velice kritická divačka.

Témata: seriál Slunečná TV Prima