Harry Potter: Děsivá minulost stěžejní postavy? Temné tajemství odhaleno!

Harry Potter, ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. prosince 2019 17:22

Patříte mezi fanoušky série o čarodějnickém učni a myslíte si, že máte ve všech postavách i spletitých vztazích jasno? Pak vás autorka J.K. Rowlingová možná vyvede z míry. Prozradila totiž tajemství hada Naginiho.

Rowlingová přiznala, že toto tajemství držela v utajení celých 20 let. Týká se hada Naginiho, kterého měl zlý lord Voldemort za svého pobočníka a který rovněž sloužil jako jeden z viteálů, do nichž ukryl část své duše.

Podle Brumbála měl Voldemort hada rád proto, že byl symbolem jeho spojení se Salazarem Zmijozelem, Rowlingová ale nyní prozradila, že je v tom něco víc. Nagini totiž původně byla žena.

Od narození ale trpěla krvavou kletbou, která ji proměnila v hada. Má jít o kletbu, která se přenáší z matky na dceru, a je pravděpodobné,že více podrobností se dozvíme v dalších dílech filmu Fantastická zvířata.

Právě těsně před vydáním traileru se Rowlingová rozhodla jít s pravdou ven. A jelikož se Nagini v novém filmu objeví, je víc než jasné proč spisovatelka šokovala miliony fanoušků právě teď.

Témata: Harry Potter