V zahraničí jsou v šoku: Tohle po sobě zanechal Karel Gott?!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. prosince 2019 11:59 | Aktualizováno: 9. prosince 2019 7:38

Zahraniční média jsou v šoku z toho, jak si vede rodina Karla Gotta po jeho smrti. Zaráží je především situace okolo nejstarší dcery Dominiky, o níž stars24.cz pravidelně informuje.

Slovenská média například tvrdí, že Dominika Gottová ani nemá čas pořádně truchlit za nedávno zesnulého otce. "Namísto toho totiž řeší nepříjemné problémy. O ty se ve velké míře přičinil hlavně její manžel Timo. Finský hudebník trpí maniodepresivními stavy, kvůli kterým je dlouhodobě nezaměstnaný. K tomu všemu začal postupně holdovat alkoholu, ba dokonce si našel milenku, kterou se před blondýnkou ani nesnaží skrývat," uvedl server topky.sk.

Připomíná, že na Dominiku padla další rána. Na jejich dům si brousí zuby exekutoři. Dluží totiž v přepočtu na české koruny okolo 200 tisíc korun. A podle Dominiky je to Timovi úplně jedno.

Server spekuluje, jestli se Dominika vrátí do rodného Česka. "Nicméně, na rozdíl od jejího manžela, ve Finsku má dobrou práci, kterou nechce opustit. V rodné zemi by naopak musela začínat úplně znovu," píše.

Magazín Nový čas ale pro změnu uvedl, že Dominika si na život v zahraničí nikdy nezvykla. "Ve Finsku se nikdy úplně neusadila. Manželé jsou navíc ve špatné finanční situaci a blondýna dokonce neměla ani na letenku na otcův pohřeb. Na podzim přiznala závislost na lécích a alkoholu. Tvrdí však, že s ní úspěšně bojuje i bez léčení, na které ji Karel posílal," píše magazín.

Témata: Dominika Gottová Noviny / tisk