HRŮZNÉ proroctví na rok 2020: Baba Vanga předpověděla nejen invazi muslimů!

baba Vanga

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. listopadu 2019 15:55 | Aktualizováno: 1. prosince 2019 22:00

Baba Vanga, slepá bulharská věštkyně, je jednou z nejznámějších prorokyň na světě. Její věštby byly natolik přesné, že je mnohdy srovnávána s Nostradamem. Předpověděla totiž například smrt princezny Diany nebo útok na Světové obchodní centrum. Co její věštby předvídají na rok 2020?

Invaze muslimů

Podle jedné z předpovědí se bude Evropa v roce 2020 potýkat s invazí muslimů. Experti potvrzují, že muslimská populace v Evropě sice bude růst, přímo o invazi ale nehovoří.

Útok chemickými zbraněmi

Evropa by se měla v roce 2020 stát terčem chemického útoku. Kde a v jakém rozsahu není známo, server pluska.sk ale upozorňuje, že stejně jako invazi, i toto varování pronesla věštkyně na tento rok. A nic.

Klimatická katastrofa

Další věštba hovoří o katastrofě způsobené změnou klimatu. Oteplování země a zvyšování hladiny oceánů ale probíhá už nyní a ačkoliv jde o vážný problém, katastroficky zatím na většinu světa nepůsobí.

Pád Donalda Trumpa

USA by měly přijít o svého prezidenta. Vzhledem k blížícím se volbám a snaze o sesazení Trumpa je docela dobře možné, že se tato věštba vyplní. Pravděpodobně k ní ale dojde politicky, nikoliv například atentátem.

Cesty do vesmíru

Podle jiné údajné věštby mají lidé opustit Zemi a vydat se do vesmíru. To se děje už nyní, chystá se dokonce první turistický let do kosmu. Podle serveru by lidé měli opět stanout na Měsíci, to ale příliš reálně nevypadá.

Podobných předpovědí se na příští rok dá na více či méně důvěryhodných mystických serverech najít několik desítek, prakticky ale nelze určit, nakolik přesný je jejich výklad a zda vůbec pochází z původních předpovědí. Vzhledem k tomu, že některé předpovědi znějí více než šíleně, o tom ale lze téměř s jistotou pochybovat.

Témata: věštby baba Vanga