Hořký konec ve StarDance: Češi si s Třeštíkovou vyřídili účty!

StarDance - Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. listopadu 2019 8:59

Spisovatelka Radka Třeštíková opustila v sobotu večer taneční soutěž StarDance. Pro bookmakery ani fanoušky nešlo o nijak velké překvapení, druzí jmenovaní se navíc rozhodli jí to pořádně osladit.

Třeštíková byla jednou z favoritek na vyřazení. Bookmakeři jí velký úspěch nepřisuzovali, a jak se ukázalo v sobotu večer, měli pravdu.

Radka se ale nedočkala ani velké podpory od fanoušků. Část z nich sice její výkon ocenila, druhá část ale už delší dobu dává najevo své antipatie ke spisovatelce.

Nejinak tomu bylo v sobotu, poté, co Třeštíková v soutěži vypadla. Sociální sítě zaplavily stovky komentářů, jak pochvalných, tak těch, které by se Radce nečetly nejlépe.

"Konečně. Vadilo mi její arogantní chování a plazení se po partnerovi. Při závěrečném tanci si mohla odpustit skok na partnera, do tohoto noblesního pořadu se to opravdu nehodilo," napsala jedna z fanynek.

"Bylo to nevkusné. Chudák její manžel," přidala se další. "Vdaná ženská by se měla chovat poněkud zdrženlivěji a neplazit se po tanečním partnerovi. Nebyla, není a nebude mi sympatická," dodala jiná divačka.

"Trochu se divím, že nevypadli dřív," zamýšlí se jiná fanynka pořadu. "Strašně nesympatická madam. I pes odcházel, když tancovala," napsala další. "Ať je jakákoliv...byla nejhorší tanečník této sezony....i přes horlivé snažení je prostě prkno," dodala jiná.

Témata: StarDance Radka Třeštíková