Češi se VYSMÁLI StarDance! Odnesla to Fridrichová i Genzer!

Druhý večer Stardance se tančil waltz, cha-cha a tango

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. října 2019 14:35

V sobotu večer opustila desátou řadu soutěže StarDance jako první moderátorka Nora Fridrichová. Její odchod mnoho lidí komentovalo na sociálních sítích, a někteří při tom nezůstali jen u ní.

Fridrichová je první hvězdou, která vypadla v desáté řadě soutěže StarDance. Podle některých diskutujících tam přitom vůbec neměla co dělat.

"Myslím, že angažování Nory byla svým způsobem dramaturgická chyba ČT. Pokud by tedy nebyla excelentní tanečnice, což nebyla," napsal například jeden z diskutujících.

Obratem ale dodal, že technicky nebyla nejhorší, na čemž se shodují i další. "Kvůli špatnému hodnocení poroty vypadly páry, které si to opravdu nezasloužily a Tomicová málem vyhrála. Tohle strašně degraduje celý tenhle pořad a posouvá někam k těm šílenostem na Nově, Primě či Barrandově. Kde je ta noblesa?" ptá se fanynka soutěže.

Jiní ale mají o jejím tanečním umu jasno. "Taky neumí tancovat pořádně," napsala jedna z diskutujících. "Mě sympatická není tak jako tak, takže mi tam chybět nebude," dodala další.

" Fridrichová se moc nepředvedla, tančila s grácií těch pařezů z Mrazíka. Snažila se o zvedačky, ale byla jako pytel brambor. Vždyť její učinkování to byl zločin!" uvedl další. 

U kritiky porotců se ale pozastavilo více diskutujících. "Geňa v porotě...to je špatný vtip! Ten novej fousatej se děsně rad poslouchá a hodnotí snad až příliš tvrdě," napsala jiná divačka.

Témata: StarDance Nora Fridrichová