Výměna manželek: Slzy a křik! Malý Dominik prý musí doma dojídat zbytky!

Výměna manželek 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. října 2019 11:45 | Aktualizováno: 23. října 2019 18:55

Fanoušci Výměny manželek se mají tento týden opravdu na co těšit! Na jednu z manželek čeká v dočasné domácnosti pořádný šok! jedno z dětí jí totiž přizná, že má strach z rodičů a že dokonce musí dojídat zbytky!

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Liberce, kterou tvoří Monika (30), Tomáš (50), Dominik (7) a Pepa (2). Pár spolu žije tři roky, Pepa je jejich společným dítětem a Dominik je syn Moniky z předchozího vztahu.

Na druhé straně se seznámíme s Veronikou (30), Vojtou (41), Bárou (10) a Veronikou (1,5), kteří žijí v Milovicích.

Monika, která je o 20 let mladší než její partner, si stěžuje, že ji Tomáš neustále cepuje a bere ji spíš jako dceru, než jako plnohodnotnou partnerku. Jenže jak se brzy ukáže, tohle je v jejich domácnosti zřejmě ten nejmenší problém!

Náhradní manželka Veronika se sice se svým mužem pře ohledně výchovy dětí a chodu domácnosti, když ale zjistí, jak to chodí v Liberci, zjistí, že její problémy jsou jen maličkosti!

Hned ze začátku ji totiž zaskočí to, v jakém stavu se nacházejí děti, o které se má ve Výměně deset dní starat! Dominik je podle ní naprosto vystrašený ze svých rodičů a je z něj hromádka neštěstí! Kromě velkého nepořádku Veroniku zarazí i přiznání Dominika, který tvrdí, že musí dojídat zbytky jídla po svém mladším bratrovi, aby se doma neplýtvalo.

Na závěrečné debatě mezi osmi očima nejen kvůli tomu dojde k obrovské hádce, která bude mít ošklivou dohru. Premiérovou epizodu Výměny manželek sledujte ve středu 23. října ve 20:20 na Nově!

Témata: Výměna manželek děti