ŠÍLENÁ VĚŠTBA na rok 2020! Svět podle Nostradama nikdy nebude jako dřív!

Nostradamus

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. října 2019 12:23

Michel de Nostredame známý jako Nostradamus byl spíše skeptik a lékař, než věštec. Jeho předpovědi ale dodnes mnoho lidí považuje za ty nejpřesnější. Údajně například věděl o teroristických útocích 11. září 2001 nebo o vraždě prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho. Nyní se objevila jeho předpověď na rok 2020.

Zabývat se rozluštěním Nostradamových předpovědí není nic lehkého. Poté, co se v amatérském lékaři rozhořela vášeň pro astrologii a medik vydal svá první proroctví založená na pozorování hvězd, se začaly objevovat problémy v jejich chápání.

Alfa a omega jeho předpovědí totiž leží v nejednoznačnosti. Nesrozumitelnost věšteb se dá využít k falešné interpretaci jeho výroků, jako tomu bylo v případě 11. září. Tento útok ve skutečnosti Nostradamus nepředpověděl. Tedy údajně. Rozluštit Nostradamova slova je totiž nemožné. v 16. století neexistovala jednotná typografie.

Věštby, které se dnes na internetu prezentují jako Nostradamovy, tak ve skutečnosti předpověďmi být vůbec nemusí. Přesto jsou každý rok nacházeny nové a nové a čím více se blíží nový rok, tím více se jich objevuje.

Výjimkou není ani ten příští rok. Už nyní totiž lze najít na internetu řadu výkladů jeho předpovědí na rok 2020. A ten má být v mnohem přelomový. Podle některých výkladů se totiž odehrají dosud nevídané věci.

Má se totiž například spojit Severní a Jižní Korea do jedné velké země. Věštba sice nehovoří, jak by k tomu mělo dojít, je ale možné, že půjde jen o narovnání vztahů a definitivní ukončení války mezi oběma zeměmi.

Má také dojít k tomu, že lidé začnou opouštět Zemi. Pod tím si lze představit komerční lety do vesmíru, které jsou v plánu už dlouho. Rozhodně ale vzhledem k ceně nebudou záležitostí pro každého.

Nostradamus se také obává, že příští rok vypuknou války kvůli klimatu. Na pořadu dne tak mohou být teroristické útoky i chemické a biologické zbraně. Svět se otepluje, a to nepovede k ničemu dobrému.

Údajně také může začít třetí světová válka. Tu má rozpoutat Islámský stát Naopak se má usmířit Rusko s Ukrajinou, Čína se dostane do ekonomické krize, a Itálie začne mít velké finanční potíže.

Nakolik jsou tyto předpovědi reálné uvidíme příští rok, mnohdy ale naráží na fantazii vykladačů Nostradamových věšteb, a tak bychom se nedivili, kdyby se nevyplnila ani jedna.

Témata: Nostradamus věštby