Brutální Výměna manželek: Krádež peněz, špatná hygiena i zákeřný parazit!

Výměna manželek - rodině z Nového Sedla hrozí, že přijde o střechu nad hlavou!

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. října 2019 8:30 | Aktualizováno: 17. října 2019 11:03

Už podle ukázek bylo jasné, že i nejnovější Výměna manželek hude opravdu divoká! Jedné z rodin totiž přímo v průběhu natáčení hrozilo vystěhování. A to byl teprve začátek!

Ve Výměně manželek se divákům představila šestičlenná rodina z Nového Sedla, která dlouhodobě bojuje s finančními problémy. Rodiče se přitom netají se tím, že právě peníze jsou důvod, proč se do pořadu TV Nova přihlásili! V průběhu natáčení se však objeví pořádný průšvih! Zdeně (38), Petrovi (39), Nikole (18), Patrikovi (15), Petře (12) a Danovi (9) totiž reálně hrozí, že přijdou o střechu nad hlavou!

Ukázalo se totiž, že patnáctiletý Patrik bere rodičům peníze, kvůli čemuž rodině hrozilo vystěhování! A i když se situace nakonec vyřešila, problémy rodiny neskončily. Rodina sice dostala peníze za natáčení a Zdena si po půl roce našla práci, i přesto ale rodina o byt přišla! Peníze totiž došly pozdě a šest lidí se tak během třiceti minut ocitlo na ulici!

Když ale honorář dorazil, mohli se Petr, Zdena i jejich děti nastěhovat zpět. Od té doby se jim už vede lépe. Jediné problémy, které tak musí řešit, se točí kolem Patrika, který ani po natáčení a odvysílání pořadu své velmi špatné chování nezměnil. „Byli jsme rozhodnuti, že ho dáme do výchovného, nápravného… ale prostě jsme to nedokázali. Jsme prostě milující rodiče a to se nedá,“ přiznala otevřeně matka problematického chlapce.

Hodně nepěkné vzpomínky na natáčení si pak odnesla především druhá manželka Lenka. Po deseti dnech v silně zanedbané domácnosti, kde chyběly i základní hygienické potřeby, Už při výměně Zjistila, že její dočasná rodina často na konci měsíce nemá co jíst a to těžce nesla. Kromě otřesných vzpomínek si z Nového Sedla přivezla u zákeřného parazita!

„Nemám na natáčení dobré vzpomínky. Asi dva měsíce jsem se z toho hrabala,“ přiznala Lenka. „Přivezla jsem si úplně brutální chřipku, ze které jsem se nemohla dostat. A zanechalo to ve mně citové zážitky vůči těm dětem. Její manžel přiznává, že on vše hodil za hlavu už po 14 dnech. Ale jeho žena to musela vstřebávat déle i proto, že si přivezla domů „zvířátka“. „Vši jsem si přivezla,“ pochlubila se Lenka.

Prozradila také, že problematický Patrik neokradl jen svého otce, ale i ji. „Nechtěla jsem to ventilovat na kameru, protože jsem si nebyla jistá počtem peněz ani krabiček cigaret,“ vzpomíná. Nakonec se prý ale dopídila toho, kolik se jí asi ztratilo. „Víc bych to asi ale nekomentovala,“ dodala Lenka.

Témata: Výměna manželek