Výměna manželek: Nechutné překvapení v mrazáku a totální šok v koupelně!

Výměna manželek - rodině z Nového Sedla hrozí, že přijde o střechu nad hlavou!

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. října 2019 9:27 | Aktualizováno: 15. října 2019 12:34

Ve středu diváky čeká další díl pořadu Výměna manželek. A už předem je jasné, že ani tenhle díl nebude klidný! Představí se v něm totiž rodina se šesti dětmi, které hrozí vystěhování! Má totiž finanční problémy a během natáčení se ukáže, že ani nemá na zaplacení nájmu!

Ve Výměně manželek se tentokrát objeví šestičlenná rodina z Nového Sedla, která dlouhodobě bojuje s finančními problémy. Rodiče se přitom netají se tím, že právě peníze jsou důvod, proč se do pořadu TV Nova přihlásili!

V průběhu natáčení se však objeví pořádný průšvih! Zdeně (38), Petrovi (39), Nikole (18), Patrikovi (15), Petře (12) a Danovi (9) totiž reálně hrozí, že přijdou o střechu nad hlavou!

Starosti tak padnou i na hlavu náhradní manželky Lenky. Ta s manželem Petrem (43) a Lucinkou (20 měsíců) žije v Liberci. O chod rodiny se stará hlavně Lenka, protože Petr je hodně zaneprázdněný. To, co bude čekat Lenku v náhradní rodině, ovšem nečekal asi ani jeden z nich.

Když totiž začala zkoumat svůj nový domov, byla značně zaskočená! A rozhodně ne v příjemném slova smyslu! Všude byla špína, v kuchyni nedostatek nádobí, lednice prázdná a mrazák plný nechutných nečistot. „Já bych se nedivila, kdyby tam bylo něco mrtvýho,“ zděsila se.

To ale byl jen začátek. V koupelně navíc chyběla veškerá drogerie, včetně kartáčků na zuby! Jak se s tím vším Lenka popere? To diváci uvidí v nové epizodě Výměny manželek už ve středu 16. října!

Témata: Výměna manželek