Výměna manželek: Trauma a noční můry po natáčení! Co se dělo kolem autistické Nelly?

Výměna manželek

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. října 2019 11:17

Nová Výměna manželek byla opravdu hektická. Markéta (36) je totiž maminkou šesti dětí, ale jen čtyřletou Nelu má s o osm let mladším Michalem, kterého si před dvěma lety vzala za muže. Spolu se švagrovou všichni žijí v třípokojovém bytě v Brně, takže je jasné, že to opravdu není legrace.

Místo si s ní na 10 dní vyměnila náhradní manželka Sabina (27), která se svou partnerkou Martinou (34) vychovává šestiletého Tadeáše. Sabina, která se rázem musela postarat o autistickou holčičku Nellu (4), Adrianu (12), Diega (16), Jennifer (12), Charlotu (10), Selmu (8) tak čekal nelehký úkol, který ovšem zvládla se ctí. Nejvíce ji zaskočil nepořádek, který děti měly v pokojíčku.

Při pohledu zpět se nejvíce diví tomu, že i když maminka Markéta nepracovala, péči o domácnost příliš nezvládala. Sabina přitom i s dítětem zvládala nejen péči o rodinu, ale i školu, zatímco Markéta si s dětmi ani nezvládla hrát. Zaskočilo ji i to, že nejmladší Nella ani neuměla kreslit a na hraní měla jen jedno puzzle.

Podle manuálu měla být holčička autistka, která se počůrává a navíc trpí sociální fóbií. Jenže náhradní maminka u Nellinky žádné takové věci nezpozorovala! „Kdybych nečetla manuál, tak bych to nevěděla. Nepřišlo mi to, protože autista nenaváže oční kontakt, nebo strašně těžce přijímá nové lidi k sobě,“ vysvětluje Sabina.

Navíc náhradní matku doslova šokovalo, že se holčička dívá na brutální horory o panence Chucky. Sabina nedokázala pochopit, jak mohou Nellini rodiče něco takového dopustit – zvláště s její diagnózou. Prozradila také, že má strach, aby holčička jednou kvůli této panence nenapadla svou vlastní rodinu.

Opravdu těžce nesla, že holčička, která má jen 3,5 roku, chodí s mobilem a kouká se na film o panence, která vraždí lidi. „Vytékají z nich gejzíry krve a valí se střeva z třetího patra do přízemí. Tak to je síla,“ kroutí hlavou Sabina, která z toho měla trauma i po skončení natáčení.

Dokonce kvůli tomu měla ještě několik dní po skončení Výměny noční můry! „Čtrnáct dní na tom byla fakt blbě. Pořád se cukala a budila,“ přiznala Sabinina partnerka Martina, Sabina navíc práskla, že kvůli tomu všemu dokonce plakala!

Témata: Výměna manželek TV Nova