Výměna manželek DOST ODPORNĚ: Smrad, špína! Týraný KLUK a ústav...

Výměna manželek

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. září 2019 8:24 | Aktualizováno: 27. září 2019 18:21

Hodně drsnou dohru měl nejnovější díl pořadu Výměna manželek! Náhradní matka Lucie byla v šoku z toho, jak její nový partner zachází se svým tehdy osmiletým synem. S oběma rodiči si to proto z oč do očí vyříkala!

Nová epizoda Výměny manželek divákům představila rodinu z Trhových Svin, kterou tvoří Aneta, Lukáš a jeho devítiletý syn Ondřej trpcí poruchou ADHD. V době natáčení s nimi žilo v malé garsonce ještě deset zvířat. Na náhradní matku tak čekaly nejen pekelné podmínky, ale také špína a smrad! 

Při natáčení se ukázalo, že jsou rodiče, především otec, na Ondřeje velmi tvrdí. Chlapec musel klečet například za to, že zalhal o svačině, kterou dostal do školy. Táta Lukáš donutil syna klečet v koutě několik hodin. Na kamerách navíc nebylo vidět to nejhorší - musel trpět na dřevěné podložce k masáži chodidel!

Když náhradní matka Lucie (26) téma trestání malého Ondry otevřela mezi osmi očima, dokonce se u toho rozbrečela! !To bylo hrozný! Ten kluk přišel domů ze školy… já chápu, že má ADHD a že je svým způsobem jakoby nemocný, ale já tu vidu dávám vám. Hrozně vám oboum dvoum, Protože ten kluk přijde domů a prostě se bojí,“ popsala situaci.

Tím to ale zdaleka neskončilo! „Ondřej za mnou po natáčení přišel a řekl mi – teto, já dělám ty průšvihy a poznámky jen proto, abych tady nebyl, protože chci jít do ústavu,“v vzpomíná Lucie. Teprve v tu chvíli si uvědomila, co se v druhé domácnosti opravdu dělo.

Přání se Ondrovi nakonec vyplnilo! Po natáčení byl rodičům odebrán a umístěn do Střediska výchovné péče v Českých Budějovicích, kde strávil jeden měsíc. Ke svému otci a jeho partnerce Anetě (28) se sice vrátil, brzy ale putoval do diagnostického ústavu pro problémové děti.

I potom všem se Aneta pokoušela Lucii kontaktovat prostřednictvím facebooku. „Chvíli jsme si psaly. Nejvíc se zajímala, jestli jsme dostali peníze. Na to jsem skoro vůbec nereagovala,“ prozradila Lucie.

Pak došlo i na to, co se stalo s Ondrou. „Ale pak mi psala, že malý byl v ústavu, že potom jim ho vrátili, teď je v diagnosťáku. Oni jsou oba dva bez práce,“ tvrdí podle Blesku Lucie. Aneta také prozradila, že už doma nemají tolik zvířat – několik jich totiž věkem pošlo. Navíc se prý mají stěhovat do velkého rodinného domu, o kterém už v pořadu mluvili.

Témata: Výměna manželek Týrané děti