Výměna manželek: Drsná slova údajného agresora Pavla! Všechno prý bylo úplně jinak!

Výměna manželek 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. září 2019 9:21 | Aktualizováno: 13. září 2019 11:58

Nejnovější díl pořadu Výměna manželek vyvolal pořádný rozruch! V průběhu natáčení se ukázalo, že jedna z žen za zavřenými dveřmi musela snášet drsné domácí násilí! Po natáčení a odvysílání pořadu se ale ozval údajný tyran, podle kterého bylo vše jinak!

V nejnovější epizodě Výměny manželek se diváci setkali s rodinou z Liberce, kterou tvoří Kristýna (25), Pavel (30) a Marek (6). Kristýna se rozhodla do Výměny manželek přihlásit proto, že její vztah nefunguje a často se s přítelem hádají, zejména kvůli penězům a tomu, že Pavel chodí minimálně do práce. Navíc je přehnaně žárlivý.

Brzy se ale ukázalo, že problémy v jejich vztahu jsou mnohem hlubší! Malý marek totiž náhradní mamince prozradil, že Pavel Kristýnu často bije. To následně potvrdila i maminka Kristýny a nakonec i sama Kristýna. I proto se ještě před koncem natáčení rozhodla vrátit domů bez svého agresivního partnera, který bití obhajoval tím, že ho jeho přítelkyně podvádí. Dokonce naznačil, že „šlape“!

O měsíc později ho sice vzala na milost, ale když ji opět zmlátil, protože si našla jiného partnera, došla jí definitivně trpělivost. Na Pavla zavolala policii a od té doby už v kontaktu nejsou.

Pavel se teď ale ozval a tvrdí, že vše je úplně jinak! Kristýnu například obvinil, že je drogově závislá. Kristýna mimo jiné na kameru prohlásila, že jí její přítel po hádce před odjezdem do náhradní rodiny zranil ruku. Tu měla Kristýna po celou dobu Výměny obvázanou.

Podle Pavla je to ale stoprocentní blbost. „Od nás odjížděla bez fáče, pak to měla najednou zafačovaný. Určitě jsem nejel čtyři sta kilometrů zlomit jí ruku,“ prohlásil údajný agresor pro deník Aha!

To, co diváci slyšeli v pořadu o jeho násilnických sklonech, prý vůbec není pravda. „Jak tam mluvila o těch mých útocích, tak to zažívala úplně s někým jiným, jelikož fetovali. Mám od toho i zprávy, jak jí omlátil hlavu o stůl. V tu dobu jsem byl u rodičů,“ tvrdí Pavel.

Prohlašuje, že Kristýnu ani Marka nikdy neuhodil! Podezřívá také štáb Výměny manželek, že celou situaci vyhrotil a manipuloval i s Markem. „Marečka do těch odpovědí, kdy říkal, že jsem byl na ně zlej a mámu bil, tlačili,“ tvrdí Pavel. A to i přesto, že kvůli jeho agresivnímu chování jeho dočasná manželka raději Výměnu předčasně ukončila.

Pavel si ale stojí za tím, že mu všichni křivdí. Chce prý dokonce předložit důkazy o tom, že je nevinný. S Kristýnou se nicméně shodne na jednom – jejich vztah po natáčení skončil. „„Pak jsme se dvakrát viděli na kafi a to bylo všechno, protože já mám už svůj život a s ní se scházet nechci,“ tvrdí.

Kristýna po natáčení si podle svých slov našla nového, i když o něco staršího partnera, který jí je oporou a který se stará o ni i jejího syna Marka. Svěřila se, že její nový život je mnohem lepší.

O tom ale Pavel pochybuje. „Když teď hlásá, že se mají strašně dobře a jsou někde jinde, proč já mám zprávy, kde žebrá o peníze na nájem? S přítelkyní se tomu dost smějeme, protože ona si kadí do pusy. Je to jedna velká lež, co tam předváděla za chudinku,“ tvrdí její bývalý přítel.

Témata: Výměna manželek