StarDance nebude stát za nic? Lidé se naštvali a....

Nora Fridrichová ve StarDance 13

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. července 2019 13:46

Je hotovo. Česká televize odhalila všech deset tanečních párů, které se zúčastní letošního ročníku soutěže StarDance. Ročníku, o kterém už nyní mnozí vědí, že se na něj nebudou dívat. Nebude totiž stát za nic.

To alespoň tvrdí řada diskutujících nespokojených s výběrem celebrit. Podobné hlasy se ozývaly od oznámení prvního soutěžícího, nyní je ale jasno, kdo bude celou finálovou sestavu tvořit.

A zatímco poslední oznámený tanečník Jakub Vágner řadu lidí nadchnul, najde se i mnoho diskutujících s opačným názorem. "Budu se opakovat...už není z čeho vybírat, to nejlepší už bylo. Nevím, jestli by nebylo lepší soutěž ukončit. I když jsem byla pravidelný a nadšený divák," napsala například jedna fanynka.

"By mně zajímalo koho byste si tedy představovali? Kdo je tedy ten super nej idol, aby vás to bavilo........" ptá se jiná divačka ostatních diskutujících. Její dotaz ale zůstal ale zůstal bez odpovědi.

"Chm, tak na to, jaký s tím dělali tajnosti jsem čekala větší bombu...já teda rybolov fakt nemusím, soucítím s rybami, a ty jeho fotky úlovků mě spíš deptají. Tak uvidíme, pár zajímavých lidí tam je," zamýšlí se další fanynka.

Zklamání z posledního ohlášeného soutěžícího ale vyjádřilo více lidí. "Tak já čekala aspoň nakonec nějakou pecku, když s tím dělali takový vofuky, ale zapadá, no. chjo." píše další.

"No nevim, jestli letos budu koukat... snad krom pana Hanuše mě tam nikdo nezaujal," uvedl jiný divák. "No, sestava letošní řady mě nebaví už teď :( A mrzí mě to... Loňskou sestavu už asi žádná nepřekoná," píše jiný diskutující.

Podobné názor se objevují na internetu už několik týdnů, kromě stížnosti na nezajímavé soutěžící se ale objevují i konkrétní výhrady k některým z nich. Lidem nejvíce vadí účast sportovkyně Koukalové a moderátorky Fridrichové.

Témata: StarDance