ŠOKUJÍCÍ přeměna: Dívku ve škole šikanovali. Rozhodla se pro radikální krok!

Celine Centino 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. června 2019 12:21

Celine Centino ze švýcarského Curychu tvrdí, že byla v mládí ve škole šikanována. Bývalá kadeřnice se proto rozhodla investovat majlant do totální změny vzhledu! A za pár let se opravdu změnila k nepoznání! Tvrdí, že teď po ní muži doslova šílí!

Celine říká, že ji spolužáci na střední šikanovali kvůli vzhledu. Dnes čtyřiadvacetiletá tmavovláska kdysi nosila podivný účes, rovnátka, měla světlé vlasy a byla hubená. Jednoho dne si řekla, že má šikany dost a rozhodla se za minulostí udělat radikální řez!

Od roku 2013 šetřila, aby si mohla zaplatit plastické operace. Zatím absolvovala 3 zvětšení poprsí, rtů, zmenšení nosu i různé úpravy lícních kostí a nechala si udělat různé výplně tváří. Díky tomu se změnila a s šikanovanou dívkou dnes nemá nic společného!

Dnes je se sebou Celine konečně spokojená. „Vždy jsem byla hodně veselý člověk, ale nikdy jsem se ve svém těle necítila dobře. Tolik lidí mě odsuzovalo jen proto, že jsem byla ošklivá. A tak se ze mě časem stal smutný člověk. Chtěla jsem být opět šťastná a tak jsem na sobě změnila všechno, co se mi nelíbilo,“ cituje její slova Daily Mail.

Za pět let do operací investovala asi 1,1 milionu. „Dřív jsem vypadala jako kluk, neměla jsem žádná prsa a můj zadek byl moc tlustý. Říkali mi ošklivá Celine,“ vzpomíná dívka na to, jak se za svůj vzhled začala stydět. Kvůli šikaně dokonce nechtěla chodit do školy a radši předstírala, že je nemocná.

To se ale změnilo. Dnes své do velké míry obnažené tělo ráda vystavuje, na instagramu má více než 100 tisíc followerů, kteří její proměnu obdivují.

Témata: Celine Centino Plastické operace