Obrovský trapas! Fanoušci StarDance zasadili České televizi ránu přímo do srdce!

Xindl X zatančí ve StarDance 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. června 2019 9:49

Letošní ročník populární taneční soutěže StarDance zná téměř všechny své tanečníky. Naposledy byl představen zpěvák Xindl X, kterého fanoušci přivítali s obrovským nadšením. Někteří se dokonce shodli na tom, že to je ze všech dosavadních soutěžících jediný, kterého znají.

Takovouhle potupu StarDance nepamatuje. Diváci a fanoušci soutěže se po představení Xindla X shodují, že jde o prvního tanečníka, u kterého vědí, o koho jde. Dosavadní jména některým z nich vůbec nic neříkají. Sice to je minimálně v případě Gabriely Koukalové podivné, ale svědčí to o tom, že Česká televize letos nevybral soutěžící moc dobře.

"Paráda!!! Konečně někdo koho znám a nemusím googlit," napsala například jedna z divaček na sociální síti. A nebyla sama, kdo potupil Českou televizi a její letošní výběr tanečníků.

Zbytek diskutujících je ale za Xindla X ráda a jeho zapojení se do soutěže vítá s nadšením. Zpěvák tak sklidil podstatně větší ovace, než například Koukalová nebo moderátorka Nora Fridrichová. Nejen při jejich představeních se ale diváci bouřili s tím, že jde zatím o nejslabší ročník soutěže.

I u některých dalších tváří padaly názory, že úroveň soutěže je stále nižší. Část diváků dokonce tvrdí, že kvůli některým soutěžícím bude letošní řadu bojkotovat úplně.

Témata: StarDance