Nejhorší StarDance v historii! Na tohle se dívat nebudu! Po Koukalové diváky Fridrichová totálně dorazila!

Nora Fridrichová ve StarDance 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. června 2019 9:54 | Aktualizováno: 22. června 2019 22:40

Jestli vlnu odporu vůči letošnímu ročníku StarDance rozpoutala na internetu Gabriela Koukalová, tak Nora Fridrichová diváky totálně dorazila. Tak alespoň vypadá situace na sociálních sítích po včerejším oznámení její účasti v soutěži.

O náladách na sociálních sítích vás stars24.cz již informoval. Z pětice představených tanečníků letošního ročníku soutěže StarDance je zatím nejvýraznější postavou sportovkyně Gabriela Koukalová. Zároveň ale řadě lidí leží v žaludku, a ti vyhrožují, že se kvůli ní nebudou na soutěž vůbec dívat.

"Kristova noho, proč mi tohle děláte..." napsal například jeden z diskutujících. "Ach jo, tak snad aspoň nebude moc mluvit," přidala se další. "Ta už neví, kam se nacpat. Došly prachy?" ptá se další.

Další jí vyčítají například její sportovní kariéru. "Doufejme, že nikoho zpětně neobviní, jako se to stalo v biatlonu. Aby z toho zase nebyla pachuť," uvedl jiný fanoušek. "Iveta Bartošová českého sportu," napsal další uživatel sociální sítě.

"Skutečně jste na tom tam špatně, že musíte zvát profesionální blbku Koukalovou? Něco takového bych čekal u komerčních stanic, které razí heslo "je to blbé, to se bude líbit", ale ne u vás," píše další. "Jen mě udivuje, že už nejezdí, protože je na tom zdravotně špatně ..ale tancovat může?" ptá se jiný.

Jak se nyní zdá, tak oznámení Nory Fridrichové coby další tanečnice situaci jen zhoršilo. "Super, váhala jsem, ale teď už vím jasně, že koukat nebudu," píše jedna z diskutujících. "Mezi Koukalovou a Fridrichovou to bude velký boj - kdo vyletí jako první?!" píše další.

"No tak té moc šancí u diváků nedávám a zatím nejslabší výběr VIP osobností snad ze všech ročníků. Už opravdu asi nemají z čeho vybírat. Mrzí mě velmi, že letos neuvidíme nikoho z oblíbených tanečníků.Člověk se těšil na Stardance i kvůli nim," uvedla jiná diskutující.

"Já jsem teda zatím docela zklamaná," neskrývá své pocity další divačka. "Snad vypadne co nejdříve, příští na řadě Slonková?" píše jiná. "Jenom to ne," posteskla si další diskutující.

Nora ale nachází i diváky, kteří jí drží palce, stejně jako Gabriele. Může se ale projevit nenávist části veřejnosti během hlasování a rozloučíme se s Koukalovou nebo Fridrichovou jako první? Váš názor nás zajímá, řekněte nám ho v komentářích.

Témata: StarDance Nora Fridrichová Gabriela Soukalová