Masterchef Česko: Fanoušci zuří! Finále byl podvod, fraška a šaškárna!

MasterChef - finálová trojka 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. června 2019 8:53 | Aktualizováno: 14. června 2019 0:04

Fanoušci kuchařské show MasterChef se konečně dočkali! Po týdnech už se konečně ví, kdo se stal vítězem letošního ročníku! Není jím nikdo jiný než mladičká Kristína Nemčková, která porotce očarovala už svým prvním jídlem natolik, že ji hned z konkurzu poslali do finálové dvanáctky! Jenže diváci mají na nejlepšího kuchaře poněkud jiný názor!

Porotci neměli snadnou volbu. Všechna jídla byla skvělá a tak rozhodovaly i ty nejmenší chybičky. Přesto ale dokázali přesně určit moment, kdy přišel zlom, který rozhodl o definitivním vítězi. „Ten dezert Kristínky byl opravdu famózní, po tom už jsme věděli,“ prozradil porotce a uznávaný kuchař Honza Punčochář.

Sedmnáctiletá studentka Kristína sice peče dorty na zakázku, jenže v dosavadním průběhu soutěže se jí sladké pokrmy vůbec nedařily a v žádné výzvě se jí nepovedlo upéct dezert, který by porotce dostal do kolen. Tedy až do finálového večera, kdy vsadila na čokoládové bábovičky s pomerančem a marakujou.

Jenže diváci pro mladou soutěžící takové pochopení neměli! „Jako pardon, ale s klasickou čokoládovou pěnou a pomerančem.. Vždyť to dělá každý.. A ani to nevypadalo topově.. Za to Honza??? Jen jeden kiks s makrelou, jinak téměř vždy mezi nej, a ta prezentace!!! Nefér!!!.. Hnus, jak je všechno už předem daný...“ rozčiluje se divačka Nelly.

A nebyla zdaleka jediná, kdo si myslel, že vyhrát měl právě dvaadvacetiletý Honza a že porotci Kristíně prostě nadržovali! „Konečně jsem to pochopila, že je to fakt daný předem,“ přidala se Kateřina. Někteří soutěž a její výsledek dokonce označovali za šaškárnu a frašku!

A další mluví přímo o podvodu! „Nene, vůbec nepředabovali body u Kristiny. Komedie,“ píše jeden z naštvaných diváků. „Tak větší podvod a nadržování už jsou dloooouho neviděla!!! Nejdříve to začlo Petrem a teď tohle?! Měl to vyhrát Honza!“ přidala se další fanynka kuchařské show.

„Nezlobte se, ale ty poslední díly už porota jasně nadržovala a protežovala Kristínu. Takovou frašku jsem snad neviděla ještě. Úplně mi to ten poslední díl znechutilo a příště už se dívat nebudu, když o vítězi vůbec nerozhoduje kuchařina, ale zřejmě osobní sympatie poroty, režie, nebo bůhví koho... Zklamání a velký palec dolů,“ píše zklamaná divačka Růžena.

„Všichni ospravedlňují Kristýnu že je mladá a umí skvěle vařit,ale co teprve Honza s jeho handicapem? To je teprv umění. prostě je vítěz za to,co dokázal vykouzlit,“ chválí Honzu divačka Lucie.

„Honzovi totálně uškodili, jednoznačně byl nejlepší a dle mě byla dnes i Lea lepší, Kristýna byla nejhorší. Je mladinká, šikovná, ale dnes byli ti dva lepší, měli jídla hezčí a nápaditější,“ domnívá se paní Irena.

Témata: MasterChef