StarDance 2019: Vrací se Richard Genzer a představí se "Kovy"

Kovy ve StarDance 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. června 2019 19:20 | Aktualizováno: 11. června 2019 23:52

Po Gabriele Koukalová a Richardu Genzerovi známe další jméno, které se objeví v letošním ročníku populární soutěže StarDance. Je jím youtuber Karel Kovář alias Kovy.

Další řada populární taneční soutěže StarDance se kvapem blíží. Postupně se proto odhaluje, jaké celebrity v ní vystoupí. Zatím je potvrzena Gabriela Koukalová v roli tanečnice a Richard Genzer a Jan Tománek coby porotci.

Je také známo, že řada celebrit účast v soutěži odmítla. Jmenovitě jsou to podle Blesku například Simona Babčáková, Nikol Štíbrová, Libor Bouček nebo třeba Klára Melíšková.

Seznam osobností, které v soutěži odmítly vystoupit, je tak zatím větší než seznam potvrzených tanečníků. Misky vah se ale nyní začínají vyrovnávat. Novým potvrzeným tanečníkem je totiž youtuber Karel Kovář alias Kovy!

"Hlavně se těším, že se naučím tancovat. Aspoň v to doufám. A minulý rok jsem se byl na StarDance podívat jako divák, tak teď jsem zvědavý, jaké to bude z té druhé strany. Docela mě překvapilo, kolik to zabere času. Trénovat se začíná už v létě. Asi mě čeká ještě hodně překvapení," uvedl k soutěži Kovy.

22letý youtuber má na svém kanále před 700 000 odběratelů a ve svých videích se věnuje i takovým tématům jako je například vrcholná politika a Evropská unie.

Témata: StarDance Kovy (youtuber)