Jaromír Soukup má nový pořad. Neuvěříte, jak se jmenuje!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. června 2019 14:28

Není to tak dávno, co server stars24.cz čtenáře informoval o celkem 11 pořadech ředitele televize Barrandov Jaromíra Soukupa. Uplynulo pár týdnů a na světě je další pořad kontroverzního moderátora. Překvapivě ale tentokrát nenese v názvu jeho jméno!

Spočítat všechny pořady které produkoval nebo produkuje Jaromír Soukup vyžaduje notnou dávku trpělivosti. Instinkty Jaromíra Soukupa, Duel Jaromíra Soukupa, Arénu Jaromíra Soukupa, Kauzy Jaromíra Soukupa, Týden podle Jaromíra Soukupa...a tak dále. Není jich málo, všechny ale mají jedno společné. Jaromíra Soukupa.

A to nejen v názvu, ale i v hlavní roli. Aby toho však nebylo málo, rozhodl se ředitel televize a moderátor v jednom otevřít další pořad. A je zjevné, odkud čerpal inspiraci. Příznivcům televize nova totiž formát ani jméno nebudou cizí.

Nový pořad se jmenuje Volejte a pište šéfovi a je nadmíru jasné, že oním šéfem není nikdo jiný než právě Soukup. Kdo by ale čekal, že po vzoru původního a ve světě originálního pořadu Volejte řediteli bude Soukup odpovídat na otázky týkající se televize, šeredně se spletl. 

Pro Soukupa jde totiž o další pořad, kde může divákům prezentovat své myšlenky a názory na politické a společenské dění. Ostatně jak sám říká, pořad má sloužit k tomu, aby si diváci udělali vlastní názor, což v praxi znamená, že stejný, jako má moderátor pořadu.

Jak název pořadu napovídá, dotazy na Soukupa mají údajně pocházet od veřejnosti, která je může do televize zasílat nebo zatelefonovat. Jestli tomu tak skutečně je je ale otázkou.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)