Nemilosrdná Tereza H.: Odmítla milence ve vězení!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. května 2019 19:51 | Aktualizováno: 17. května 2019 3:22

Češka Tereza H. nedávno oslavila 23. narozeniny. Ty strávila v pákistánském vězení, takže o žádnou radostnou událost nešlo! Potěšit ji chtěl její velký obdivovatel a právník Shoaib Nazi, který se do Češky zamiloval a požádal ji o ruku navzdory tomu, že už doma jednu manželku má!

„Milenec“ Terezy, jak se Nazimu přezdívá, přinesl své vyvolené dary k narozeninám! Dívka jej sice opakovaně odmítla, ani to ho ale neodradilo!

Pákistánec se vydal do věznice, aby Terezu potěšil. „Přišel jí popřát k narozeninám a přinesl i několik dárků,“ prozradil serveru Expres zdroj přímo z Lahauru.

A co jí přinesl? Nechyběly  tradiční pákistánské šaty a boty. „Dalším dárkem bylo překvapení a odmítl mi ho prozradit,“ dodal zdroj.

Jenže Tereza jeho štědrost vůbec neocenila! Se zamilovaným advokátem se vůbec nechtěla setkat! „Chtěl jsem jí dát dárky k narozeninám, ale ona je nechtěla. Necítila se dobře,“ uvedl sám Nazi, který se nevzdává a plánuje Terezu opět navštívit! Doufá totiž, že si to Tereza rozmyslí a na schůzku kývne!

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán