Šokující detaily o Šuralově smrti! Spící řidič ho vláčel po silnici!

Josef Šural 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. dubna 2019 13:20 | Aktualizováno: 29. dubna 2019 22:22

Z Turecka přicházejí další detaily o smrtelné nehodě českého fotbalisty Josefa Šurala (†28). Lékař, který těžce zraněného sportovce ošetřoval, promluvil o tom, co se vlastně stalo!

Fotbalista, který od začátku roku 2019 hrál v tureckém Alanyasporu, zemřel při nehodě mikrobusu, ve kterém cestoval spolu s některými svými spoluhráči. Na vině je řidič mikrobusu, který zřejmě usnul. Podle tureckých médií došlo k tragické bouračce jen pět kilometrů od cíle!

Šural skončil v nemocnici Anadolu Medical Center, i přes snahu lékařů ovšem svým zraněním podlehl. Podle lékařů byl ve velmi vážném stavu, Zraněný sportovec zemřel po první operaci, při které se lékaři zaměřili na jeho hlavu. Ihned plánovali další operaci, k té už bohužel nedošlo.

Jak je možné, že Šuralovi spoluhráči vyvázli s lehkými zraněními?

Podle tureckého serveru hurriyet.com.tr se při nehodě otevřely dveře mikrobusu – a zatímco ostatní cestující byli vtažen do auta, Šural z něj naopak vypadl. Po silnici byl pak vláčen asi deset metrů. Když se k němu ostatní dostali, byl už český fotbalista v bezvědomí!

Podle prohlášení nemocnice měl Šural mnohočetné zlomeniny v oblasti hlavy, horních i dolních končetin a hrudníku. Příčinou smrti bylo silné vnitřní krvácení a hypotermický šok. „Provedli jsme nezbytné zákroky, provedli jsme operaci, ale nemohli jsme zachránit našeho pacienta před hypotermií.“ upřesnil jeden z lékařů.

Do nemocnice ihned pospíchala Šuralova manželka Denisa i s dvěma dcerkami! Té mladší jsou přitom pouhé tři měsíce! Fotbalistovu starší dceru pak v nemocnici dokonce utěšovali Šuralovi spoluhráči!

Podle tureckých médií bude Šuralovo tělo dopraveno do Česka ještě dnes soukromým letadlem.

Témata: Josef Šural Turecko úmrtí