Tereza odmítá vězeňskou stravu! Kde bere peníze, aby si nakoupila lepší jídlo?

Tereza H. zadržená v Pákistánu 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. dubna 2019 12:21

Když si Tereza Hl. (22) u pákistánského soudu vyslechla svůj trest, úplně se zhroutila! Objevily se zprávy, že zahájila hladovku! Teď už jídlo dostává, ale ne to vězeňské!

Češka podle zpráv z Lahauru odmítá tamní vězeňskou stravu! Jídlo si tak kupuje jen v místní kantýně. Uvádí to Blesk s odkazem na slova Tereziny spoluvězeňkyně!

Mladá Česka podle ní svou původní hladovku změnila na dietu. Ve vězení totiž pár kilo přibrala! „Ke snídani má většinou chleba a vajíčka. K obědu pak salát a k večeři pákistánský chléb se zeleninou,“ prozradil zdroj z Pákistánu.

Zdá se tedy, že si Tereza za mřížemi žije v rámci možností na úrovni! Třikrát denně si také dopřává zelený čaj. Je jasné, že na to vše jsou třeba peníze. Kde je Tereza bere? Podle spoluvězeňkyně odsouzenou Češku financuje její otec.

No a když má Tereza volno, věnuje se prý četbě knih. Také prý ale občas pláče – hlavně když myslí na svou rodinu! Od vynesení rozsudku ji nikdo nenavštívil a tak je jasné, že je jí smutno.

Soud sice Terezu odsoudil za pašování asi 9 kilogramů heroinu na 8 let a 8 měsíců, verdikt ale není pravomocný. Češka se totiž odvolala a doufá, že se brzy dostane domů! Naopak státní zástupce dal jasně najevo, že tento trest považuje za velmi mírný a pro Terezu dokonce žádá doživotí!

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu